• July 2024
  M T W T F S S
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  
 •  
 •  
 • Home
 • /Mindfulness Institute
 

Bine ati venit la Mindfulness Institute!

Mindfulness Institute isi propune sa raspunda unora dintre provocarile majore ale vremurilor noastre: capacitatea din ce in ce mai redusa de concentrare, suprasolicitarea intelectuala si stresul cvasi-permanent.

De ce Mindfulness Institute?
De cativa ani trecem printr-o acuta criza financiara, morala si spirituala, careia i-am cautat rezolvarea mai ales in exterior, fara prea mare succes deocamdata. Pentru a putea evolua atat ca indivizi, cat si ca societate, trebuie sa cautam solutii si in noi insine.
Noi, cei de la Mindfulness Institute consideram ca primul pas catre o transformare autentica si de durata il reprezinta intelegerea modului in care functioneaza mintea umana si optimizarea modului in care o putem folosi.
Credem ca este nevoie, mai mult ca oricand, sa ne reevaluam prioritatile, sa devenim cu adevarat constienti de faptul ca suntem interconectati unii cu altii.

Ce facem la Mindfulness Institute?

Mindfulness Institute creeaza si ofera o varietate de programe prin care oamenii devin mai focusati, mai calmi si mai eficienti, crescandu-le capacitatea de a fi cu adevarat PREZENTI si atenti la ceea ce fac.

Toate programele au la baza descoperiri de ultima ora din domenii precum neurostiinte, leadership si stiintele contemplative.

 

Mindfulness Institute este deopotriva un loc de invatare si experimentare si o platforma digitala care ofera nenumarate resurse accesibile membrilor. La baza programelor Mindfulness Institute se afla informatia de calitate transmisa fara comentarii si interpretari superficiale.
In paralel cu programele de mindfulness aplicat adresate organizatiilor, Institutul va organiza si programe intensive de pregatire si certificare in aplicarea mindfulness-ului.
Programele Train the Trainer sunt integratoare de practici si cunostinte la cel mai inalt nivel si isi propun sa pregateasca generatia urmatoare de specialisti in “mindful living”.
Mindfulness Institute este, pe scurt, un deschizator de drumuri in optimizarea umana.